Felhasználói menü

Szabályzat

A szabályok el nem olvasása és/vagy meg nem értése nem mentesít senkit a szabályok alól és persze a szankciók alól sem!

Gocompete.hu weboldal fórum és TeamSpeak szabályai:

1.§ A gocompete.hu weboldalán regisztrált felhasználók véleményüket, meglátásaikat a gocompete.hu fórum szabályzatában leírtak szerint megfelelő módon fejezhetik ki.

2.§ A hozzászólásokért, megnyilvánulásokért, amiket a fórum felhasználói fogalmaztak meg és tették azt közzé, a gocompete.hu semmilyen felelősséget nem vállal.

3.§ A gocompete.hu fóruma moderált.

4.§ A moderátorok alapvető feladata biztosítani a folyamatos társalgás lehetőségét, ennek érdekében törlik a gocompete.hu fórumain közzétett hozzászólások közül azokat, amelyek:

a) akadályozzák a gocompete.hu fórumainak rendeltetésszerű használatát,

b) az gocompete.hu rendszerének vagy bármely felhasználó számítógépének működését általuk nem kívánt módon befolyásolják,

c) tartalma jogszabályba vagy jelen szabályzatba ütközik.

Kérjük, hogy ha olyan bejegyzésre bukkansz, amely szerinted jelen szabályzat valamelyik pontjába ütközik, esetleg egyéb módon akadályozza a kulturált társalgást, jelezzd azt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

5.§ Egy hozzászólás közzétételével, mint felhasználó lemondasz a hozzászólásod feletti rendelkezési jogodról, továbbiakban követelésed nem származhat ebből.

6.§ A gocompete.hu saját belátása és érdekei szerint szabadon rendelkezik a fórumon közzétett hozzászólásokkal, ideértve az egyes hozzászólások részét vagy egészét tárolását vagy törlését is.

A bejegyzés közzétételével, mint regisztrált felhasználó lemondasz - az üzemeltető bármilyen formában közzétett - hozzászólásod feletti rendelkezési jogodról. Anyagi vagy más jellegű követelést a későbbiekben ezek tárolására, törlésére vagy ezek elmaradására, megsemmisülésére alapozva nem támaszthatsz.

7.§ A gocompete.hu főadminisztrátoraira és moderátoraira ruházza azt a jogát, hogy azokat a hozzászólásokat, amelyek megsértik a moderálási alapelvek valamelyikét, eltávolítsák.

8.§ A moderátorok indoklás nélkül törölhetnek hozzászólást (és az arra érkezett válaszokat), törölhetnek témát vagy módosíthatják a topic címét, ha:

a) a vitapartner vagy más személyét sértő hangnemű,

  b) személyiségi, illetve közösségi jogokat sértő,

  c) adatvédelmi törvényeket sértő,

  d) agresszív, fenyegető, félelemkeltő, gyűlöletkeltő,

  e) a közzétételének időpontjában hatályos jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást vagy arra való jelentkezést tartalmaz,

  f) a társadalom általánosan elfogadott erkölcsi normáit, a természeti, történelmi, tudományos, kulturális értékek megbecsülését, bármely világnézeti, vallási meggyőződést sért,

  g) népek, nemzetiségek, etnikumok, bármely kisebbségek, nemek, korosztályok közötti hátrányos megkülönböztetést tartalmaz, akár burkolt formában,

  h) más személyes adatait nyilvánosságra hozza,

  i) nem a vita tárgyával vagy a topic címével összefüggő,

  j) már meglévő hozzászólást vagy topicot ismétel,

  k) törölt hozzászólást idéz vagy ismétel,

  l) bújtatva vagy közvetlenül valakinek a cégét, szolgáltatásait reklámozza (kivétel, ha engedéllyel teszi azt),

  m) nicket (becenevet) sértő vagy lejárató, alpári című vagy tartalmú, trágár szavakat tartalmazó,

  n) valaki sérelmezi a róla nyitott topic-ot,

  o) a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó vagy zavaró,

  p) a szerkesztéssel, moderálással, illetve a moderátorokkal foglalkozó bejegyzés,

  9.§ A felhasználók hozzászólásuk beírásával korlátlan - a többszörözés, átdolgozás, nyilvánossághoz közvetítés, nyilvános előadás és a terjesztés jogát is magában foglaló - felhasználási jogot adnak a gocompete.hu weboldal részére.

  10.§ A fórumon és az oldalon megjelenő hozzászólások csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetők le,  terjesztésük, felhasználásuk kizárólag a gocompete.hu tulajdonosának írásbeli hozzájárulásával történhet meg.

  11.§ Minden felhasználó köteles betartani a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992 évi LXIII. törvényt és a 2003. évi XLVIII. törvényt valamint egyéb adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseit.

  12.§ A gocompete.hu fenntartja azon jogát, miszerint a szabályokon módosít, illetve hozzáadja azokat a jelenlegi szabályokhoz. Az új szabályokat mindig a szabálylista tetején, frissítés dátumával fogjuk ellátni.

  13.§ A gocompete.hu weboldal politikailag független! Ezért kérünk minden felhasználót, hogy tartózkodjon bármiféle politikai megnyilvánulástól.

  14.§Tilos a Warez

  Amit különösen tiltunk a fórum használata során:

  Minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan:

  a) használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
  b) használatára buzdít;
  c) illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
  d) így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, stb.

  e) különösen kérünk mindenkit, hogy tartózkodjanak minden olyan megnyilvánulástól, amely bármiféle fájlcserélő oldalra utal, annak használatára buzdít, vagy azokról információt tartalmaz (pl: kinek mennyi az aránya)

  15.§ Regisztrációkor, minden új felhasználó automatikusan hozzá lesz adva a hírlevél küldő rendszerünkhöz. Hírlevél lemondása az üzenetben kapott linken keresztül nem érvényes, mivel minden hírlevél küldés előtt mindenkit hozzáadunk a levélhez! Egy féle képpen fogadunk el hírlevél lemondást, ennek módja az, hogy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldeni kell egy e-mailt, ami tartalmazza a felhasználó neved és azt, hogy lemondasz a hírlevél szolgáltatásunkról. Ennek elmulasztása esetén az oldal tulajdonosán és a hírlevél küldő nem vonható felelősség alá!

  16.§ Felhasználó nevekkel kapcsolatos szabályok:

  a) A felhasználó névnek értelmesnek kell lennie (Nem elfogadott pl.:asd, asdf, asdasd, bla bla, stb...)

  b) Trágár, szitkozó szavat nem tartalmazhat

  c) Nem lehet védett név vagy elnevezés

  d) Nem lehet érdeksértő

  e) Rasszista

  f) Warez jellegű

  g) Reklámhordozó kifejezés

  Az érintett felhasználó figyelmeztetést követő 2 munkanapon belül nem változtat a nevén, vagy nem kéri e-mailban vagy bármilyen formában az adminisztrátort (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), hogy változtassa meg, a felhasználói profil törlésben részesül!

  17.§ Képek feltöltése engedélyezett.

  Feltöltött profil kép nem tartalmazhat:

  a) 18+ tartalmat

  b) Politikai megnyilvánulást

  c) Bármiféle reklámot

  d) Trágár szavakat

  e) Rasszizmusra utaló szavakat

  f) Másokat sértő szavakat

  18.§ Az oldalon megjelenő bármilyen tartalom a Gocompete.hu tulajdonát képzei. Felhasználását az oldal tulajdonosának előzetes engedélyével lehet!

  19.§ A felhasználók által feltöltött bármiféle tartalomért a Gocompete.hu tulajdonosa és szerkesztői nem vállalnak felelősséget és nem is vonhatók felelősség alá.

  Profil
  person_outline
  arrow_back